tiistai 3. maaliskuuta 2009

Välineurheilua

Käsityörintamalla olisi kyllä ideoita ja jotain viimeisteltävääkin mutta ajasta on ollut puutetta. Niinpä esittelyssä ostoksia, niiden teko kun on netissä niin helppoa ja nopeaa :)

Blogeja seuratessa olen oppinut että puikoissa voisi olla eroja. Ja nimenomaan pyöröpuikoissa. Pyöröillä neulominen on minulle aina ollut aika takkuista puuhaa, johtuen ehkä siitä että puikot ovat yleensä olleet työhön nähden liian pitkät. Sitten kun vielä luin niin kiinnostavasta kapineesta kuin sukkapyöröpuikot tai minipyöröpuikot, miten niitä nyt kutsutaankaan, piti ottaa selvää mistä niitä saa. Ja netistähän niitä saa. Mies vielä kannusti että punta on halpa, kannattaa ostaa.

Tilasin sit ne minipyöröt kahdessa koossa, muutamat muut pyöröt kun mulla ei niitä pahemmin ole (oikeesti siis)  Ja varmuuden vuoksi vielä tuon huivinkiinnityssoljen ja nuo jättipuikot, jos joskus tarvii. Ostoksissa kaduttaa vain se etten tilannut samantien sitä niin trendikästä Noro Kureyon -lankaa. Sekin olis ollut törkypaljon halvempaa kuin livekaupassa.

Pyöröpuikko-ostoksia perustelen sillä että voisivat olla mukavammat tässä tilanteessa:

Asusteprojekti muuten polkee toistaiseksi paikallaan. Mätsäävä setti on syntynyt, mutta ei minulle vaan pojalle. Pipo sai parikseen lapaset ja kaulurin. Lapaset on neulottu pipon langanjämistä, varret Alaskaa ja muuten Eskimoa. Huovutettu kevyesti käsin. Kauluri on ommeltu merinovillaneuloksesta jota sattui olemaan juuri oikeissa väreissä muiden projektien jäljiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti