sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Parasta Upsalassa


Seuraa hieman ilmaista mainosta. Lohikäärmepipon puuttuvia lankoja hakiessa nappasin kuvan Upsalan parhaasta kaupasta. Jo ensimmäisellä viikolla vieraalla maalla päädyin jonkin magneetin vetämänä lankakauppa Yll&Tyll:iin. Materiaaleja ja värejä löytyy joka lähtöön, tunnettujen lankamerkkien lisäksi valikoimissa on myös muutamia erikoisuuksia, kuten kaupan omat pellavalangat. Tarjontaa voi ihastella otsikon 'Garner/Lin' takaa.

Tässä pala ruotsalaista katukuvaa. Ei ihan yhtä värikästä kuin lankakaupan hyllyillä... Saamani vaikutelman mukaan suurin osa ihmisistä täällä pukeutuu mustaan ihan siinä pelossa että saattaisivat muuten vahingossa erottua massasta. Onko tämä mustan paljous sitten enää edes tyylikästä. Yhdenmukaisuuden huomasi myös suomesta vierailulle tullut äitini, joka vilkaisi kerran ympärilleen ja piilotti äkkiä aniliininpunaisen kaulahuivinsa harmaan takin sisälle :D. Ihan turhaan painavat täällä henkkamaukan kuvastot nelivärisinä...

Koska en ole saanut mitään uutta valmiiksi, esitellään yksi vanha työ ettei mene ihan asiattomaksi koko postaus. Kierrätyspyjama esikoiselle äidin vanhoista t-paidoista:

Raidallinen kangas on ehkä aavistuksen tyttömäistä, mutta koska se palveli uskollisesti huiman 10 vuoden ajan alkuperäisessä muodossaan maripaitana ennen saumojen reikiintymistä, suotiin sille vielä uusi elämä tässä projektissa. Sammakkoaplikaatioiden malli on Suuresta Käsityölehdestä, sammakoiden silminä pienet nepparit. Kumpikaan kangas ei yksinään riittänyt pitkiin hihoihin, siksi tälläiset 'valehihat'.

Ja ilouutisia! Lapsi suostui laittamaan pipon päähänsä. Jotkut ymmärtämättömät ovat luulleet tätä papukaijahatuksi :(

Näin veikeältä näyttää:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti