torstai 23. heinäkuuta 2009

Dumbo

Hiljaista on ollut joo. Johtuu muutosta takaisin Suomeen. Jee! Ja sitä seuranneesta yhäti jatkuvasta tolkuttomasta siivouksesta ja remontointipähkäilystä. Plääh. Sekä mökkeilystä netin ulottumattomissa. Jee-jee!

Tässä viimeiset Ruotsin maalla valmistuneet käsityöt.

Myssy vauvalle.

Lötsähti kastellessa ja nyt korvaläpät roikkuu olkapäillä. Lankana melkoisen omantunnonkriisin aiheuttanut maitolanka.

Menin ihan vaan heräteostoksille Ull&Tyll:iin ja kyselin bambulankaa. sitä ei ollut mutta myyjä tarjotteli tätä, vissiin ihan muuten vaan. Kehui pehmeäksi ja sitä se onkin. Ostin kun värikin oli niin somasti vauvansilmiensininen. Vaan kotona iski epäilys; tuhosinko nyt ilmaston? Eikö se ole ihan pöljää tehdä lankaa maidosta kun sitä voisi tehdä myös jostain ei-syötävästä ja ennen kaikkea ei-pierevästä, lehmät kun tuottaa kuulemma niin hirmuisesti metaania? Voisiko maitolangasta tehtyä neuletta käyttää jos sattuisi olemaan maidolle allerginen? Neuloin kumminkin.

Pehmoista kuin vauva, ei varmasti kutita. Vauva myös tykkää maidosta ja pieree paljon. Koristeena siilinapit.

Vihoviimeinen Ruotsissa valmistunut työ oli tämä Visorbeanie. Lankana Dropsin Muskat. En tykkää tästä mitenkään hirveästi, toi lippa on jotensakin turhan pikkuinen. Ajattelin ensin sanoa jotain värikkäämpää, mutta se olisi jo liioittelua ja saattaisi loukata vähemmistöjä. Asusteprojekti 2009 on tuottanut parittoman mutta varsin harmittoman asusteen.


Ennen muuttoa tein jäähyväisvisiitin lankakauppaan ja ostin muistoksi mm.  nämä:

Sekä Dropsin Silke-Alpacaa josta on työn alla tämä:

Edistyy hiljakseen automatkoilla. Jännittää neuloa jotain näin isoa, mitähän tästä tulee vai tuleeko mitään ja riittääkö edes lanka?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti