sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Sammakoita


Esikoislapselle housut ja paita. Molemmat Ottobren kaavoilla. Paita on taas se uusimman numeron Night Owls ja housut jostain parin vuoden takaa nimellä leikkaussaumalliset collegehousut. Paidassa kankaana apilakuvioista bambua ja housuissa ihan tavallista puuvillacollegea. Niin ja paidassa on resoreiden tilalla lycratrikookantit kun kaikki resorit oli jotenkin väärän sävyisiä. 


Noiden housujen tikkausten kanssahan takkusin ihan tosissaan eikä ne nyt mitkään kovin kauniit ole mutta käyttökelpoiset kuitenkin. Toi sammakko onnistui kyllä ihan ilman kiroiluakin. Piirsin sammakon ihan kaavapaperille ja ompelin sen läpi ompelukoneella. Taustalla on irtirevittävää tukikangasta joka kyllä teki ompelusta todella helppoa. Housujen tikkaukset on tehty limenvihreällä tikkauslangalla ja paidan sammakko ihan tavallisella mustalla langalla.

Paidan sammakko ei tietty hirveesti erotu mutta se onkin musta just hauska. Ainakin minä alan näet automaattisesti etsiä tuosta kankaasta nelilehtistä apilaa ja sitten löytyykin sammakko. Mulla on ihan omat huvini joo :D

Housuihin tuli sitten tällainen kotitekoinen kangasmerkki ruman tikkaus/purkujäljen peitoksi. Mustaan vinonauhan palaseen tikkailin ristiin rastiin vihreällä langalla ja ompelin housuihin kiinni. Oikein hyvällä tahdolla voisi luulla että sen on tarkoitus ollakin juuri tuollainen.2 kommenttia:

  1. Vähän hienot sammakot! Mä niin haluaisin tehdä mm. velourista aplikointeja jne. mutta tuolla vanhalla perityllä koneella mitään semmosia pysty tekemään.. just ja just suoraa ompelee edes ja taakse. ;D

    VastaaPoista
  2. Hei toi sammakko on tehty suoralla ompeleella ees ja taas. Mä suorastaan vannon mun muinaishusqvarnan nimeen :D

    VastaaPoista