torstai 31. joulukuuta 2009

Vuoden viimeiset

Vuoden 2009 viimeiset tekeleet. Ensin valmistuivat tumput kylmäkätiselle lapselle. Varret Nallea, kämmenosat Eskimoa ja huovutus pesukoneessa. Varsissa silmukoita oli 36, lankaa vaihtaessa kavensin pois kaksi silmukkaa per puikko eli kämmenosissa silmukoita 28.


Eilen sain valmiiksi nämä t-paidat. Pienempi on Ottobren malli Douple-T lehdestä 4/2009. Tyttöjen malli taas. Ja on se ehkä pojille vähän outo mutta ei voi olla niin vakavaa... Puhvihihat jätin kuitenkin tekemättä :) ja hihansuun kumpparipoimutuksen vaihdoin resorikaitaleeseen. Isompi paita on muokkailtu jostakin Suuren Käsityölehden kerrastopaitakaavasta pienemmän tyyliseksi koska Ottobren kaavassa ei  ollut tarpeeksi isoa kokoa.

Raitakangas on ihan vaan sitä raitatrikoota Myllymuksuilta vissiin ja tummempi college on Kangastukusta. Ja siinä on nyt niitä trakroreita (ja kyntöauroja) joiden perään on jo vähän kyseltykin.


Nyt kun nämä valmistuivat niin UFOja siirtyy ensi vuodelle vain kaksi; oman villapaidan tekele ja se tappotylsän tavis-t-paidan tuunaus joka on jo pikkuisen edennyt mutta aika outoon suuntaan. Yhden pari kerrosta aloitetun villasukan purin just pois ufotilastoja rumentamasta. Hamstrattuja kankaita ja lankoja siirtyy ensivuoteen sitäkin enemmän.

Ja äidille tiedoksi: UFO on yhtä kuin Unfinished Object eli keskeneräinen tekele.

Hyvää Uutta Vuotta!


1 kommentti: