torstai 10. joulukuuta 2009

Aamunuttu


Yksi norsu lisää. Aamunuttu yöpukujen kaveriksi. Tämä päällä on hyvä syödä aamupalaa ja vaikka katsoa lastenohjelmia. Kaava Ottobre 6/07 'Hilda'-hupparimekko. Eli nyt niitä mekkoja sitten alko syntyä. Uhosin tässä taannoin että kun tytöille on niin paljon ihania mekkokaavoja ja -kankaita että kohta varmaan meiän pojat kulkee mekoissa kun äiti ei malta olla ompelematta.

No, oispa ollu kumman lyhyt mekko kun tähänkin sai lisätä pituuttaa ihan ronskisti. Olen ennenkin käyttänyt tätä kaavaa pojan huppariin ja hyvä on tullut. Ihan hyvin käy tommonen tunikamitta pojallekin. Nyt laitoin vetoketjun eteen ja lisäsin käänteet hihansuihin. Kangas on collegea, hupun vuori ja hihansuun käänteet samoja trikoita kuin yöpuvuissakin. 

Noista tähti- ja ruututrikoista ei paljon jäänyt jäljelle, muutama hassu ripsu vaan. Se ilahduttaa minua suuresti sillä epämääräiset kankaan jämämytyt vie yleensä enemmän tilaa kuin alkuperäinen pala ja pyörii iänkaiket nurkissa kun "ehkä siitä vielä voi tehdä jotain". Yleisesti ottaen olen aika hyvä poistamaan seuraavaa pula-aikaa odottavia romppeita mutta noita kankaan jämiä tuppaa kertymään.

Lapsi hyväksyi vaatteen päälleenkin ja totesi että se on "Pamempi". En tosin tiedä kuin mikä?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti