sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Metsän otuksia

Lisää lastenvaateompeluksia. Unipuku ja välikerrastoja Viralliselle Taaperolle. Kangas on raitatrikoota jonka ostin alennusmyynnistä 2m/13€ ja siitä tosiaan tuli kokohaalari ja kaksi kerrastoa koossa 80cm. Pieni pala vielä jäikin. Näillä paikkailin viidakkotrikoon budjetille aiheuttamia vaurioita. 

Applikointi-innostus tarttui näistä huimista blogeista; Ruttunuttu ja Tassunjälkiä. Tai no ensin kun olin nuo blogit nähnyt ei tehnyt moneen viikkoon mieli ommella mitään mutta kun toivuin kateudesta, päätin kokeilla itsekin. Haalarin otus esittää karhua ja puseroissa on toisessa hirvi ja toisessa loikkaava pupu.Kaavat haalariin SK4/08 paitaan Ottobre 1/10 ja kalsareihin Ottobre 1/07. Ja olivat sopivia noin kahden viikon ajan. Sitten pikkujäbä veti hirmuisen kasvuspurtin ja tartteis TAAS uusia vaatteita... Jos oisin yhtään fiksu ompelisin vaan esikoiselle satakymppisiä vaatteita valmiiksi kun kohta sekin tietty venähtää.

7 kommenttia:

 1. Jee! Lopultakin "kapinnallisia" värejä! Ja joo-o, epäilen etten toivu koskaan tosta kateudesta. Puren ja lyön korkeintaan :F Siunki karhu on niin hieno...
  -Sanna

  VastaaPoista
 2. Oi, kuinka upea karhu -applikaatio!!! Kerrassaan valloittava. Lisää näitä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana karhu ja kokonaisuudessaankin hieno haalari :).
  Tuohon aiemmin postaamaasi neppareiden vasarointiin, minä kans inhosin ennen neppareita, mutta hankittuani prymin nepparipihdit, on neppareiden laitto taas luistanut. Suosittelen!!!
  (jos et ole tutustunut ko.laitteeseen, niin pihtien tapaiset joilla painetaan neppari kiinni).

  VastaaPoista
 4. Laitan pihdit hankintalistalle. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 5. Voi ei mitä aplikointeja. <3 Oletko käynyt PimPamin blogissa? Siellä on kivoja aplikointeja, http://pimpamblogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Minä vielä siitä kaksoisneulalla tikkaamisesta. Kun mullakin rupesi käymään niin, että käytössä lanka napsahti poikki. Huomasin sitten, että se on aina alalanka joka katkeaa, eli se oli vain ollut liian kireällä. Älä siis edelleenkään luovouta, vaan kokeile vielä alalangan löystyttämistä.
  Ja ei kai niitä vasaroitavia neppareita kukaan kuolevainen kunnolla saa paikalleen. Minä laitatan paikallisessa kangaskaupassa, missä on siihen tarkoitettu jonkinlainen prässi :)
  - Anne

  VastaaPoista