perjantai 1. lokakuuta 2010

Täällä taas

No niin, nyt on ompelukone korjautettu, uusi kamera hankittu, sato korjattu ja hillot keitetty. No kurpitsat nököttää vielä keittiön pöydällä mutta säilyy ne jonkun tovin niinkin.

Kyllä mä kesällä vähän ompelinkin. Itelleni enimmäkseen. Tein yhden hellemekon joka jäi kuvaamatta ja on jo pakattu talvijemmaan sekä hameen joka näkyy tässä:


Ompelin myös housut jotka ovat kadonneet. Tummansiniset leveälahkeiset pellavahousut. kerkesin muutaman kerran käyttää ja nyt niitä ei löydy mistään? Jos jollain ajelehtii nurkissa niin hihkaisee. En minä muuten housujani hävittele mutta jollain saunareissulla on voineet jäädä kun on ollut vaihtovaatteet mukana...
Tai sitten meidän pyykkinarulla on käynyt vähän harvinaisemman lajin fetisisti. Tai hyvin paikallinen trombi.


Trombista kopsutellaan aasinsiltaa myöten Veera-myrskyyn ja sen viimeisten jälkien raivaukseen kesämökin metsästä. On nimittäin tarkoitus tapahtua huomenna. Ja mökkioloja silmällä pitäen ompelin justiinsa kuopukselle fleecehaalarin. Kaava on SK9/08, koko 86cm ja aamulla nähdään miten sopii. Ei ole koskaan sujunut viimeisen illan ompelukset yhtä luonnikkaasti kuin nyt. Edes vetoketjua en joutunut purkamaan.


Noiden punaisten tähtien takana oleva aate kuuluu:  "Kik-kid:n vaatteet on siistejä mutta tyyriitä". Niiden henkeä siis yritin väri- ja kuviovalinnoilla tavoitella. Lipsahtikohan liikaa puna-armeijan puolelle? Mulle meinaa tulla mieleen Ylä-Mongolialainen lastentarha missä taaperot on topattu pinkeiksi michelinukoiksi aavoilla aroilla tuivertavia pakkastuulia vastaan. Enkä viitsi edes googlata onko moiselle sterotypialle mitään perusteita. Tai edes Ylä-Mongoliaa.

2 kommenttia:

  1. Voi eih! x) Nuo tähdet+tuo karvajutska, mulla tulee mieleen Neuvostoliitto. :D Mutta on kyllä silti aika makea haalari. ;)

    VastaaPoista
  2. Joo jotenkin neukkutyylinen siitä tuli mutta onhan nyt sentään vähän jotain särmää. Oli justiin hyvän kokoinen ja lapsi hyväksyi päälleen :)

    VastaaPoista