torstai 21. lokakuuta 2010

Viidakkopoliisin virka-asu

Olen silloin tällöin kysellyt esikoislapselta että minkälaisia vaatteita sitä passais hälle ommella ja punaisen lisäksi on toivelistalla esiintyneet useampaan kertaan 'viidakkohousut'.  Viidakkovelouria siis tilasin ja tein housut samalla kaavalla kuin edelliset punaiset. Taskuja en tehnyt kun eihän ne tuosta väri-ilotulituksesta edes erottuisi.Värien paljous aiheutti pakokauhua kun mietin mätsäävää yläosaa. Lapsi yhdisti housut sujuvasti muinaiseen jo pesuissa haalistuneeseen viidakkotrikoopaitaan mutta itse päädyin tällaiseen yhdistelmään:


Kaava on Otbr 1/10. Koristeena toisessa hihassa paljetasku (iski ykstyiskohtakohtaus) ja toisessa viidakkotrikoon jämistä leikattu ja applikoitu tiikerimerkki (nyt puhutaan jo tosi pienistä jämistä, mutta mitäänhän ei kannata heitää pois kun sitä voi vielä tarvita). Yhdessä nuo somisteet tuovat ainakin minun mieleeni poliisin pusakan.


Resoreissa on toinen puoli turkoosia ja toinen punaista kun en osannut päättää... ja sopiihan se kai tuohon housujen kaikkinaiseen kirjavuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti