perjantai 31. joulukuuta 2010

Hätäinen raportti kalsaritehtaalta

Vielä näin ennen vuoden vaihtumista on pikaisesti raportoitava urheiden kalsaritehdastyöläistemme saavuttamasta menestyksestä: Esikoisella on viimeinkin tarpeeksi kalsareita! Hurraa!

Koko alkusyksyn kalsaritehdas kärsi huomattavasta henkilöstöpulasta kun kalsarinvalmistustaitoinen amatöörihenkilöstö oli sidottu tehtäviin joissa se ei kalsarinvalmistustaitoaan voinut hyödyntää. Ratkaisu tuotanto-ongelmiin saatiin työtaistelu-uhan jälkeen toteutuneesta lasten ulkoilutustoiminnan ja ruuanvalmistuksen ulkoistamisesta Miehen vastuulle. Henkilöstöresurssien uudelleen organisoinnin jälkeen tehtaan tuotanto saatiin pian käynnistettyä ja tavoitteisiin päästiin jo yhden viikonlopun aikana.


Siis olisihan noita saanut kaupastakin mutta koska materiaalinhankintaosasto jostain syystä edelleen onnistuu ylittämään tavoitteensa ruhtinaallisesti (huomattavasti vaimeampi "Hurraa!") niin piti tuhota varastoja taas.

Koska edellä mainitut työläiset ovat olleet hivenen laiskoja tai muuten estyneitä osallistumaan TYKY-toimintaan, sattui raitakalsareita leikatessa pieni tapaturma. Selkä oli sen verran kipeä ja jäykkä etten jaksanut kovin kauaa tuota trikoota taitella ja asetella ennen kuin leikkasin. Ja mehtään meni. Kaksinkerroin kun leikkasin niin alapuolella oli raidat ihan vinksallaan vaikka yläpuoli oli suorassa... Ja tietty niistä paloista ei saanut kasattua yksiä jämptejä ja yksiä vinksottavia kalsonkeja vaan molempien pöksyjen toinen lahje on nyt aivan vinksallaan. Jospa edes oppisin tästä vastaisuudessa leikkaamaan raitatrikoot yksinkerroin.

Kalsaritehtaan alasajon aikana valmistui vielä villahousut kuopukselle. Materiaali kierrätetty nukkaantuneesta villapaidasta. Ajattelin ettei se tuollaisessa satunnaisesti pidettävässä välivaatteessa haittaa jos ei niin kaunista ole kun lämpimät ovat kuitenkin.

Ja ei tuota kalsareiden vinksotustakaan niin käytössä huomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti