keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Hyvää pääsiäistä, iloista juhannusta ja onnellista joulua!

Sain vihiä että blogiani käydään p-i-i-i-t-k-ä-ä-h-k-ö-i-s-t-ä päivitysväleistä huolimatta edelleen kurkkimassa joten laitetaas vaihteeksi jotain uutta esille.

Tai no uutta ja uutta, tämän koltun ompelin kummitytölle pääsiäisen aikoihin, joten onhan tuosta jo aikaa kun vappukin oli ja meni ja juhannus jo lähestyy :D


Mekon koko 68cm, kankaat puuvillaveloureita ja applikaatiovaikutteita vähän siletä ja täältä. Ainakin Me&I:lla on ollut jotain tipuvaatteita ja Lipfishillä noita irto-osia. Mekko oli tietääkseni jonkin verran käytössä keväällä mutta en sitten ole muistanut kysyä miten kesti pesua. Noissa applikaatioissa yleensä näet solmin langanpäät nurjalla yhteen mutta nyt noissa varpaissa leikkasin osan langoista vahingossa poikki ennen solmimista. Epäilen että ne voi nyt törsöttää aika rumasti näkyvillä. No, aikansa kutakin, eiköhän tämä ole jo jäänyt pieneksi.


Omille jälkeläisille ompelin kesäksi jokusen t-paidan mutta kuvia ei tullut pahemmin otettua. Ihan peruspaitoja ne onkin, kivoista kankaista vaan.


Pitkästä hiljaisuudesta huolimatta näpertelen edelleen kaikenlaista. Käsityöblogeista olen saanut vakavan starttiitis-tartunnan (tarkoittaa holtitonta uusien projektien aloittamista alvariinsa) ja nyt pakkailenkin juhannuksen mökkireissulle mukaan puikkoja ja lankaa niin että jos aloitukset ikinä valmistuu niin villatamineiden puolesta tarkenisi viipyä vaikka jouluun.1 kommentti: